Wannabe Chef

Aszalt szilvás húsgpogácsa

Egy ideje rendszeresen készülnek nálunk húsgolyók, gyümölcsös húspogácsák és zöldséges burgerek. Két oka van: mert roppant egyszerű készíteni őket, és mert minden változatát imádjuk. A mostani egy pikánsabb, nagyon jól variálható, baráti vacsorákra, koktélpálcikákra szúrva, szilvaszósszal vagy anélkül is kiváló vendégváró. Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.... Tovább »

Svéd húsgolyócska

A svéd húsgolyókat mindig otthon, házilag készítem, évek óta egy bevált recept szerint. A lereszelt vöröshagyma, a darált hús, a tojás és a fűszerek (koriandermag, szerecsendió, bors) mellett sós vízben megfőtt krumpli is kerül bele, amit még melegen, krumplinyomóval török át, és keverek bele a húsgolyóba. Tejszínes mártás készül hozzá és mindig adok mellé pikáns áfonyalekvárt is. Az édesburgonyával annak idején könnyen megbarátkoztam és nagyon… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!