Wannabe Chef

Interjú a KIKU megalkotójával

– köszönöm, hogy ilyen sokan játszottatok, a nyereményjáték lezárult, a KIKU csomagot Judit Zilahi nyerte, aki e-mailben értesítve lett – Harangozó Eszterrel, a KIKU megalkotójával beszélgettem nemrég. A KIKU füzetek, órarendek, naptárak és tematikus naplók titka az egyediségben rejlik. Szépek, személyre szólóak és több grafikussal együtt készülnek ráadásul kényelmesen, webshopból is megrendelhetőek. Július 4-e estig… Tovább »

Interjú a Mom With Five bloggerével

Riederné Fonyó Barbara, a Mom With Five blog szerzője vendégeskedik a blogomon. Barbara öt gyerek (4 fiú és egy lány) édesanyja, posztjai középpontjában a gyerekek, a velük átélt élmények, a család, és a gyereknevelés áll. A folyamatosan frissülő blogján receptek, utazás, DIY, érdekességek témában is találni posztokat. Fogadjátok szeretettel a vele készült interjút és a zserbó receptet, amit nektek készített….   Mutasd… Tovább »

Interjú a Superandsimple.com bloggerével + JÁTÉK

A játék lezárult, a Csendes Éj posztert Mezőfi Edit nyerte! Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot belső üzenetben Facebook-on, vagy írj az info@wannabechef.eu e-mail címre hogy megbeszélhessük, hová postázzam a nyereményedet! Mindenkinek köszönöm, aki játszott! Boldog karácsonyt kívánok! Orsi *** Engem személy szerint elkápráztat Fanni alkotási vágya, a díszes kézírás művészete: Fanni egyedi illusztrációkat készít, képei stílusa, hangulata… Tovább »

Interjú a Vegetáriánus ételek c. könyv alkotóival + JÁTÉK!

Kisorsoltuk nyertesünket, Ördögh Zsófinak ezúton is gratulálunk! A nyertest értesítettük, köszönjük, hogy velünk játszottatok! —————————————————— Csigó Zita munkáit (magazinokat, naptárakat, könyveket) korábban bemutattam a blogon. Ha röviden kellene jellemeznem, mit szeretek a munkáiban, azt mondanám: a határozottan felismerhető, egyedi, rusztikus stílusát. Most Zitával és Kocsis Bálinttal (Csikos Lekvár) beszélgetek. Az új, Vegetáriánus ételek – magyar… Tovább »

Interjú a Gasztroajándékok – minden alkalomra c. könyv alkotóival + JÁTÉK

Kisorsoltuk nyertesünket, GÁSPÁRNÉ SÜTTŐ ANNÁNAK ezúton is gratulálunk! A nyertest levélben értesítettük, köszönjük, hogy velünk játszottatok!   ************************** Otthon készített ehető-iható meglepetéseket, azaz gasztroajándékokat adni hatalmas divat lett. Arra ösztönöz, hogy akit szeretünk, azzal törődjünk többet. Csigó Zita fotós, food stylist  keze alól került ki néhány hete egy fantasztikus könyv Gasztroajándékok – minden alkalomra címmel, ami nem csupán főzéshez és… Tovább »

Vendég bejegyzés Kicsikókusz vegán blogtól

A Kicsikókusz vegán blogot azóta követem rendszeresen, mióta megismertem Márta nyersétel blogját is, ezután kezdtem el készíteni én is nyers és vegán ételeket. Stefánkovits Fanni, a Kicsikókusz vegán blog írója nagyon szereti a szokatlan ízpárosításokat, ezért aki szeret kísérletezni a konyhában és egészségesen étkezik, az mindenképp látogassa meg az oldalát. Olvassátok el a vele készült interjút és… Tovább »

Vendég bejegyzés Ínyencháztól – Második rész

Május elején írtunk a szentendrei Ínyencház Főzőiskoláról és interjút készítettünk Kovács Krisztinával, a főzőiskola megálmodójával. Ma már számos kurzust és főzőtanfolyamot tartanak különböző témákban: a konyhai alapismeretektől, a késhasználattól, a tésztáktól kezdve egészen a desszertekig. Az alapkurzusokon kívül többek között baba-mama és gyermek kurzusokat is tartanak, ezeken kívül nemzetközi és egyéb tematikus kurzusokat is vezetnek. A vendég bejegyzés… Tovább »

Vendég bejegyzés Kopenkától

A Kopenka név Viczkó Beátát rejti, akit mi személyesen is ismerünk. A blogunk indulásakor olvashattatok már interjút Beával a blogon, majd az 1 éves blogszületésnapra ő készítette a gyönyörű, egyedi díszítésű wannabe chef feliratú cupcakeket nekünk (recepteket, és beszámolót egy korábbi cupcake kurzusáról itt találtok). Munkáit mindig megcsodáljuk, mert tortái amellett hogy nagyon finomak, vidámak és személyre… Tovább »

Vendég bejegyzés Csigó Zitától

Nem is emlékszem pontosan, mióta ismerjük Zitát, az első közös munkánk talán a bentóinkkal volt, a 2013-as Fahéj magazin tavaszi számában. Zita legutóbb megjelent könyvéről  (Retro újratöltve) írtunk már a blogon. Készít naptárakat (Lizzy Card), és az egyik élelmiszer áruházlánc termékcsomagolásain szintén az ő fotóit láthatjátok. Gasztronómiai rovatot vezet az Elixírben, a Polgári Otthonban és a… Tovább »

Vendég bejegyzés Rita Konyhájától

A Rita Konyhája oldal gasztrobloggerét kértük fel néhány héttel ezelőtt egy vendég bejegyzés megírására. Hadarik Rita neve ismerős lehet sokak számára. Rita receptjeivel rendszeresen találkozhattok magazinokban, néhány hónapja pedig  megnyitotta a KÖLES névre hallgató reformkonyhát és gluténmentes vendéglátóhelyet is, ami pillanatok alatt népszerű lett. Interjút olvashattok Ritával és egy kiváló receptet is megosztott velünk.   Recept: Illatos, zöld… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!