Wannabe Chef

Interjú a KIKU megalkotójával

– köszönöm, hogy ilyen sokan játszottatok, a nyereményjáték lezárult, a KIKU csomagot Judit Zilahi nyerte, aki e-mailben értesítve lett – Harangozó Eszterrel, a KIKU megalkotójával beszélgettem nemrég. A KIKU füzetek, órarendek, naptárak és tematikus naplók titka az egyediségben rejlik. Szépek, személyre szólóak és több grafikussal együtt készülnek ráadásul kényelmesen, webshopból is megrendelhetőek. Július 4-e estig… Tovább »

Interjú a Vegetáriánus ételek c. könyv alkotóival + JÁTÉK!

Kisorsoltuk nyertesünket, Ördögh Zsófinak ezúton is gratulálunk! A nyertest értesítettük, köszönjük, hogy velünk játszottatok! —————————————————— Csigó Zita munkáit (magazinokat, naptárakat, könyveket) korábban bemutattam a blogon. Ha röviden kellene jellemeznem, mit szeretek a munkáiban, azt mondanám: a határozottan felismerhető, egyedi, rusztikus stílusát. Most Zitával és Kocsis Bálinttal (Csikos Lekvár) beszélgetek. Az új, Vegetáriánus ételek – magyar… Tovább »

Interjú fromJucival + JÁTÉK

Kisorsoltuk nyertesünket, MOLNÁR MELINDÁNAK ezúton is gratulálunk! A nyertest értesítettük, köszönjük, hogy velünk játszottatok! ———– Interjú  fromJucival Jucit egy évvel ezelőtt ismertem meg, azóta követem a blogját és kedves, bájos sütemény receptjeit is megszerettem. Kezdetben csak a Facebook-on osztotta meg, hogy milyen finomságokat készített aznap. Azóta cukrász lett, most már fromJuci blogján (http://fromjuci.blogspot.hu/) sokféle süti, torta, édesség, vacsorának való található…. Tovább »

Interjú a Gasztroajándékok – minden alkalomra c. könyv alkotóival + JÁTÉK

Kisorsoltuk nyertesünket, GÁSPÁRNÉ SÜTTŐ ANNÁNAK ezúton is gratulálunk! A nyertest levélben értesítettük, köszönjük, hogy velünk játszottatok!   ************************** Otthon készített ehető-iható meglepetéseket, azaz gasztroajándékokat adni hatalmas divat lett. Arra ösztönöz, hogy akit szeretünk, azzal törődjünk többet. Csigó Zita fotós, food stylist  keze alól került ki néhány hete egy fantasztikus könyv Gasztroajándékok – minden alkalomra címmel, ami nem csupán főzéshez és… Tovább »

3 éves a wannabe chef + JÁTÉK!!!!!

Játékunk lezárult, köszönjük szépen, hogy ilyen sokan  játszottatok! Eztettem:a bolttal együttműködve, a random.orggal kisorsoltuk a nyertest, aki nem más, mint RENATA CZ. Gratulálunk! (Renátát a Facebook-on értesítettük, hogy megbeszélhessük vele a nyeremény átadását.) ———————————————————————————————————————— 3 éves a wannabe chef + JÁTÉK!!!!! 3 évesek lettünk! Hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt, mióta elindult a wannabe chef…. Tovább »

2 éves a wannabe chef!

Ma 2 éves a blogunk! Döbbenetes, hogy újra eltelt egy év. Annyira készültünk a bejegyzésre, hogy én már egy héttel ezelőtt beállítottam a telefonomban a csipogó figyelmeztetést (“blogszülinap!”), hogy emlékeztessem magam, meg kell írnom a szülinapi bejegyzést. Ez most idén egy kalóriamentes szülinapi bejegyzés lesz, ugyanis (kinek örömére, kinek bánatára) idén nem sütivel ünneplünk, hanem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!