Wannabe Chef

Interjú a KIKU megalkotójával

– köszönöm, hogy ilyen sokan játszottatok, a nyereményjáték lezárult, a KIKU csomagot Judit Zilahi nyerte, aki e-mailben értesítve lett – Harangozó Eszterrel, a KIKU megalkotójával beszélgettem nemrég. A KIKU füzetek, órarendek, naptárak és tematikus naplók titka az egyediségben rejlik. Szépek, személyre szólóak és több grafikussal együtt készülnek ráadásul kényelmesen, webshopból is megrendelhetőek. Július 4-e estig… Tovább »

Interjú a Vegetáriánus ételek c. könyv alkotóival + JÁTÉK!

Kisorsoltuk nyertesünket, Ördögh Zsófinak ezúton is gratulálunk! A nyertest értesítettük, köszönjük, hogy velünk játszottatok! —————————————————— Csigó Zita munkáit (magazinokat, naptárakat, könyveket) korábban bemutattam a blogon. Ha röviden kellene jellemeznem, mit szeretek a munkáiban, azt mondanám: a határozottan felismerhető, egyedi, rusztikus stílusát. Most Zitával és Kocsis Bálinttal (Csikos Lekvár) beszélgetek. Az új, Vegetáriánus ételek – magyar… Tovább »

Interjú fromJucival + JÁTÉK

Kisorsoltuk nyertesünket, MOLNÁR MELINDÁNAK ezúton is gratulálunk! A nyertest értesítettük, köszönjük, hogy velünk játszottatok! ———– Interjú  fromJucival Jucit egy évvel ezelőtt ismertem meg, azóta követem a blogját és kedves, bájos sütemény receptjeit is megszerettem. Kezdetben csak a Facebook-on osztotta meg, hogy milyen finomságokat készített aznap. Azóta cukrász lett, most már fromJuci blogján (http://fromjuci.blogspot.hu/) sokféle süti, torta, édesség, vacsorának való található…. Tovább »

Interjú a Gasztroajándékok – minden alkalomra c. könyv alkotóival + JÁTÉK

Kisorsoltuk nyertesünket, GÁSPÁRNÉ SÜTTŐ ANNÁNAK ezúton is gratulálunk! A nyertest levélben értesítettük, köszönjük, hogy velünk játszottatok!   ************************** Otthon készített ehető-iható meglepetéseket, azaz gasztroajándékokat adni hatalmas divat lett. Arra ösztönöz, hogy akit szeretünk, azzal törődjünk többet. Csigó Zita fotós, food stylist  keze alól került ki néhány hete egy fantasztikus könyv Gasztroajándékok – minden alkalomra címmel, ami nem csupán főzéshez és… Tovább »

Gasztro interjú a Fahéj magazin fotósával + NYEREMÉNYJÁTÉK

A nyereményjáték lezárult! A random.org által kisorsolt sorszáma alapján a Fahéj magazint és a Butlers dekorszalagot Juci Mélykuti nyerte. Kérjük, írj egy e-mailt az info@wannabechef.eu címre, hogy egyeztessük a részleteket! Köszönjük, hogy ilyen sokan játszottatok! ************** Amikor megismerkedtünk Csigó Zitával, a Fahéj magazin fotósával, már első alkalommal megtaláltuk a közös hangot. Könnyen tudtunk együtt dolgozni, és az eddigi közös fotózásainkra… Tovább »

J Á T É K: Bentózzunk együtt!

Múlt héten lettünk 2 évesek, és ebből az alkalomból játékot ígértünk nektek… A bentó mániánk most már egyértelmű a blogon. A bentózás a wannabe chef része lett, rengeteg receptet is találtok hozzá az oldalunkon, és most a 2. szülinapunk alkalmából közös bentózásra hívunk titeket. A játék végén pedig bentó dobozokat nyerhettek, egyenesen Japánból! (Mindjárt mutatjuk is, milyeneket!)… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!