Wannabe Chef

Sushi bento és ázsiai húsgombócok

A Fahéj magazin felkérésére több bentót is készítettünk a lap tavaszi számába, amely “Bento piknik” címen jelent meg. Célunk volt, hogy egy kis ízelítőt adjunk az olvasóknak arról, hogy mi is a bento, ugyanakkor egy összejövetelen, pikniken is bátran fogyasztható bentó összeállításokat mutassunk be. Az egyik bentónk ez a sushi bento volt. Tettünk még bele ázsiai… Tovább »

Bento-piknik és tavaszi Fahéj magazin

Már csak egy nap és megjelenik a tavaszi Fahéj magazin! Év elején izgalmas felkérést kaptunk. Bentokat kellett kidolgoznunk, ami blogunknak egy igazán testhezálló feladat volt, ezért nagyon szerettük ezt a munkát!   Több változaton is gondolkodtunk. A fotózásra készülve figyelembe vettük a fő témát (piknik) másrészt januárban már gondolnunk kellett a Húsvétra is. Így került a Fahéj magazinba 15 receptünk… Tovább »

Füstölt lazacos, omlettes temari sushi

Magyarországon sok ember számára (majdnem) egyenlőség jel van a sushi és a nyers hal, illetve a sushi tekercsek, vagyis makizushi és a nigiri között. Holott a sushin/sushiban nem feltétlenül van nyers hal és a sushik formavilága is rendkívül változatos. Itt van pl. ez a kerek kis rizsgolyó, amely tetején ezúttal füstölt lazac és vékony csíkokra… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!