Wannabe Chef

Rólam

Molnár Orsolyának hívnak és 2011-ben, első kisfiam születése előtt kezdtem el írni a Wannabe Chef blogot.  A blog tulajdonképpen egy főzőversenynek köszönhető. Ott találkoztam egy barátnőmmel, akivel megszületett a blog ötlete, így elkezdtük kedvenc receptjeinket összeírni és elindítottuk a Wannabe Chef-et. Az volt a célunk, hogy mindketten átadjuk azt az élményt és lelkesedést, amit a főzés nyújt nekünk….

Első kisfiam, Benjámin születésekor lettem a vegetáriánus konyha elkötelezett híve, akkor vetettem bele magam az egészségkonyha világába. A blog nagyon jó felület arra, hogy meggyőzzem az olvasókat, egyenek több zöldséget és tegyék azt a mindennapos főzés részévé. Második kisfiam, Gergő születése óta kevesebb időm jut a főzésre, de most és a jövőben is a változatosságra törekszem és ezt a blogon is meg tudom osztani. 

A blognak köszönhetően  több, olyan nagyon jó barátom lett, akivel ha nem is napi, de heti szinten szoros  kapcsolatban vagyok. Szenvedélyesen gyűjtöm a szakácskönyveket és boldoggá tesz, hogy egy újabb hobbim is lett, a fotózás. Nemcsak azért kezdtem blogot írni, mert szeretek főzni és sütni, hanem azért is, mert szeretem a gusztusosan megjelenített ételeket és ételfotókat, amelyekből inspirálódhatok. Örömmel tölt el, hogy a két kisfiamat is bevonhatom a főzésbe. Benit majdnem minden érdekli. Ilyenkor felül a konyhapultra, sárgarépát pucol, tésztát kever, adagolja a formákba és pogácsát is szaggat. Gergőt leginkább még csak a kóstolás érdekli, de szívesen nézegeti a sütőt és a zöldségekkel játszik, miközben mi sütünk és főzünk.

Az egészséges reggelik és a háztáji csemege sorozatok, illetve a gasztronómiához köthető interjú sorozatok rendszeresen olvashatóak a blogon. Nincsenek tiltott ételek, de törekszem arra, hogy izgalmas vegetáriánus receptek,  könnyen és gyorsan elkészíthető egészséges édességek és ötletes vacsorák is megtalálhatóak legyenek.

IMG_5652_ff

 

Kedvenc gasztroblogok

160gramm blog

Agnieszka Paltynowicz

Annabel Karmel

Az élet napos oldala

Babette főz

butter and brioche

Colors in the Kichen

Csak a Puffin

Deliciously Ella

eztettem

Étel Ital Kicsi Vú

Falusi Libák

First We Eat

Flatcat

Foodlovin’

From My Dining Table

Golubka Kitchen

Green Kitchen Stories

Green TeaRoom

hello garlic

helloglow

HONESTLYyum

Ízből tíz

Jonathan Stiers

Katie Newburn Photography

Keto Heaven

Kicsi Vú 5 Elem Konyhája

Mom With Five

Multiculti Kitchen

My Rawsome Life

Pasztellbarokk

Super & Simple

Sütigolyó

TeaRoom

The Bojon Gourmet

The Food Club

To Her Core

Vegagyerek

Vegasztrománia

Zizi Kalandjai

 

Megjelenések, referenciák

 

2015. december – cikkeim a Nők Lapja Café Advent oldalán

2015. november – receptjeim a Süti vagy nem süti – Több mint 60 gyors és különleges édesség gasztrobloggerektől c. szakácskönyvben

2015. november – receptem az Abonett Facebook oldalán

2015 májusától cikkeim a Nők Lapja Café Gasztro rovatában

2014. április – blogger interjú a Gastro.hu oldalán

2013/Nyár – Vegetáriánus receptjeim a Fahéj magazinban

2013/Tél – Gesztenyeliszttel készült receptjeim a Fahéj magazinban

2013/Tavasz – Bento-piknik receptek a Fahéj magazinban

2013 októberétől a Cafeblog VIP bloggere vagyok.

2012. február – cikkem a Nosalty oldalán

 

 

 

 

Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!