Wannabe Chef

Zabpelyhes málnaturmix

Korábbi munkahelyemnek köszönhetően már akkor volt szerencsém számos Innocent Smoothie-t megkóstolni, amikor itthon még nem is árulták azokat. Azóta már itthon is kapható Innocent, én mindenesetre maradok a házi változatnál. Az otthoni gyümölcsturmixoknak megvan az az előnye, hogy azt dobálhatok bele amit csak akarok, másrészt édesíthetem is kedvemre. Mert én bizony úgy szeretem. Ebbe a málnaturmixba különösen kell az édesítés, hogy kompenzálja a málna savanykás ízét, cserébe egy frissítő gyümölcsös krémes reggeli turmixot kapok, ami nekem felér egy habos lattéval.

Zabpelyhes málnaturmix

Recept 1 adaghoz:

2 ek zabpehely

150 g málna

3 ek natur joghurt

1/2 csésze hideg víz

2 evőkanál cukor vagy más édesítő (méz)

A zabpelyhet, a málnát és annak levét, a joghurtot és a vizet összeturmixolom a géppel majd édesítem.

Ennek a reggeli turmixnak a tartását a zabpehely adja, amiből nem kell sok, de ez a néhány evőkanál is megadja a kellő energiát. A gép annyira eldolgozza a pelyheket, hogy nem is érezni benne. Édesíteni lehet porcukorral, mézzel, agavé sziruppal, utóbbiból én a dm-ben kapható bio változatot veszem.

Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!