Wannabe Chef

Édes krémes reggeli joghurt

Ha választanom kellene reggelire egy sajtos-sonkás szendvics, és egy csinos csokoládés croissant között, bevallom biztos az utóbbit szeretném. Nem tagadom, édes szájú vagyok, ezért is dobtam fel a szokásos reggeli joghurtomat. Most görög joghurtot vettem, abba zabpehely, vad vörös áfonyalekvár is került. Beledobtam egy ringlót is és megszórtam pár szem csokoládés drazséval, én az apró szemű mazsolás drazsét szeretem, de ha a nagyobb mogyorós kerül rá, az se olyan nagy baj. A vad vörös áfonyalekvár helyettesíthető más pikáns lekvárral is, lehet ez ribizli, meggy vagy akár szilva is.

Recept 1 adaghoz:

1 szilva, kimagozva kis darabokra vágva

1 pohár natur görög joghurt

3 ek zabpehely

2 ek napraforgómag

2 ek vad vörös áfonyalekvár

pár szem csokoládés mazsolás drazsé

A magozott szilvát feldarabolom apróra, és a pohár aljára szórom, rá kerül a zabpehely majd a joghurt fele. A joghurtra kanalazom az áfonyalekvárt, a napraforgómagokat. A joghurt másik fele következik majd egy kevés mazsolás drazsé.

Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!