Recept (4 adaghoz):
A salátához:
30 dkg sovány csirkehús grillcsirkéből
30 dkg főtt burgonya
10 dkg paprikával töltött, zöld olivabogyó
1 szál póréhagyma
1 kaliforniai paprika
1 csokor petrezselyem
Fokhagymás majonézhez:
20 dkg natúr joghurt
40 gr majonéz
1 tk citromlé
1 gerezd fokhagyma
só, bors
1. A saláta hozzávalóit egy nagy tálban előkészítem. A burgonyát megfőzöm. A csirkét apró darabokra szedem, a paprikát hajszálvékonyra vágom.
2. A megfőtt burgonyát vékony karikákra vágom, a póréhagyma fehér részét is karikákra vágom. Ezeket mind összekeverem és megszórom a felaprított petrezselyemmel.
3. A majonézhez keverem a joghurtot, a citromlét, a fokhagymát, sózom és borsozom.
4. A majonézt és a salátát összekeverem.
Citromgerezdekkel tálalom, de előkészítem a borsszórót is az asztalra.
Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.