Wannabe Chef

Szilveszteri sós malackák

Lehet, hogy elhamarkodott lépés volt a  részemről szerencsehozó malackákat gyártani Szilveszterre a barátoknak, de nem tudtam kiverni a fejemből, hogy a jól bevált, fincsi, sós-sajtos rúd tésztájából malackákat formázzak.

Sütés után is sokáig ropogós marad a kisütött sós rúd, illetve a malac fejek, a baj csak az, hogy lehet, nem lesznek hosszú életűek… Karácsony után nálunk mindenki a sósat kívánja, szóval lehet, hogy nem fogják szegények megélni a 31.-ét és az utolsó pillanatban majd kezdhetek újabb malackákat sütni…

Kicsit időigényesebebk, mint a sós-sajtos rúd, mert két méretben kell kör alakúra szaggatni a tésztát; kell egy nagyobb kör a fejnek, illetve két kisebb kör amiből a füleket és az orrot készítjük el. A szemek tökmagból, az orr pedig rózsaborsból van. Egyébként a hozzávalók és minden más megegyezik a sós-sajtos rúdnál leírtakkal. Szilveszterre kedves és finom kis ajándék lehet!

JÁTÉK!

A nemrégiben meghirdetett játékunk még megy a Facebook-on és már csak néhány ember hiányzik a sorsoláshoz!!!!!

Szeretnénk a nyereményt minél előbb kisorsolni és eljuttatni a nyerteshez, ezért csatlakozzatok a Facebook oldalunkhoz, a képen jelöljétek be magatokat és a kommentekben írjátok meg, hogy volt-e már valamilyen sushi-s élményetek, vagy sem! 150-nél sorsolunk!

Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.

Címkék: , , ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. wannabe chef says: (előzmény @Araniel)

    Valaki azt mondta, hogy úgy néznek ki, mintha napszemüvegben lennének…


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!