Wannabe Chef

Csokoládés jégkása

A strandokon is megvásárolható furcsa színű gyümölcsös jégkásákban ki tudja miért, soha nem bíztam, és utoljára talán tizenéves koromban ittam ilyesmit.  A csokiból készült jeges italt viszont nagyon izgalmasnak találtam, mert egyrészt édességre bármikor kapható vagyok, másrészt szerintem nagyon könnyű frissítő ital készülhet belőle. Akár gyümölcsös, akár csokoládés jégkása készül, rendkívül egyszerű dolgunk van, ráadásul a jégkásához fagylaltgép sem szükséges. A felforralt, összefőzött szirup kerül egy lapos fagyálló tálba. Félóránként egy villával kell áttörni vagy kevergetni mindaddig, míg kásaszerű jégkristályokat nem képződik. Folytatás és recept a Cherry Queen Passion oldalán.

 

Házi csokoládés jégkása

 

 

Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!