Wannabe Chef

Mini interjú Bilák Imre csokoládémesterrel + JÁTÉK

A nyereményjáték lezárult! A random.org által kisorsolt sorszáma alapján a Bilák bonbont és a mézkaramellt Somogyi Kinga Gitta nyerte! Kérjük, írj egy e-mailt az info@wannabechef.eu címre, hogy egyeztessük a részleteket!

Köszönjük, hogy játszottatok!

****

 

Bilák Imrével, kedvenc csokoládémesterünkkel már többször készült interjú a blogra. Beszélgettünk vele csokoládéfogyasztási kultúrárólvad ízvilágú bonbonjairól is, most az ünnepek közeledtével pedig egy újabb mini interjút készítettünk. A kézi formázású bonbonjaihoz extrém ízkombinációkat használnak, az ízviláguk mégis nagyon harmónikus. Abszolút minőségi cuverter csokoládéval dolgoznak és a bonbonok nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, színezéket.

Olvassátok el mini interjúnkat Bilák Imre csokoládémesterrel, gyertek játszani a Facebook oldalunkra és nyerjetek egy doboz Bilák bonbonválogatást és mézkaramellt! (Játék az interjú végén.)  

 1380126_3694874267409_936524894_n

Bemutatnád néhány szóban a Bilák bonbonokat? 

A legszembeötlőbb tulajdonságuk, hogy kézi formázású és mártású bonbonokat készítünk, tehát nem használunk semmilyen sablont vagy formát. Fűszeres, alkoholos, virágos valamint mézes ízvilágot képviselünk. Abszolút minőségi cuverter csokoládét használunk alapanyagként. Nem rakunk hozzá semmilyen tartósítószert, színezéket.

Melyik a legnépszerűbb terméketek?

Nem tudunk kiemelni egy-egy bonbont a kínálatunkból, inkább úgy fogalmaznék, hogy különböző évszakokban, más-más bonbont kívánnak az emberek. Például télen a fűtő fűszerek, ilyen a fahéj, chili, mézeskalács, szegfűszeg. Tavasszal pedig, inkább a gyümölcsösebb, erdei gyümölcsös, narancsos, rózsa-lichi-málnás…

1526702_3694874107405_713645185_n

Ilyenkor a családodnak és a közeli barátoknak is szoktál kedveskedni valamivel?

Természetesen az ismerőseim körében is nagy népszerűségnek örvendenek a csokoládéink. Ilyenkor karácsonykor az ünnephez illő válogatással kedveskedünk nekik. Szeretik, ha a karácsonyi teríték mellett ott díszelegnek a bonbonjaink.

Mesélj arról kicsit, milyen újdonságok készülnek a műhelyedben mostanában?

Mindig próbálunk valami újjal előrukkolni, ilyen például a csomagolt mézkaramell-kocka, ami tőlünk már megszokottan elég extrémre sikerült. Többek között sörös, boros, sós, valamint gyümölcsös ízben.

Hozzád melyik termék áll a legközelebb?

Nincs kimondottan kedvenc bonbonom, nálam hangulat kérdése, hogy éppen melyiket kívánom meg.

Hol találhatóak meg Bilák bonbonok?

Weboldal

Jelenleg Budapesten és környékén, több helyen:

Azték Choxolat

VinoWonka Csokoládé és Borbár

Hungaricum Dessert Shop

Noir Chocobar

Édeni édességek boltja (Szentendre)

A hónap ajándéka

Webshop: Januártól a saját webshopunkon keresztül is elérhetőek lesznek bonbonjaink: www.bilakchocolatier.com – jelenleg fejlesztés alatt.

Az interjúban található fotókat Csigó Zita készítette.

*******

JÁTÉK:

Gyertek a wannabe chef Facebook oldalára és keressétek meg a játékfelhívást!

NYEREMÉNY: Azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre, kisorsolunk 1 doboz bonbont és 1 csomag mézkaramellt Bilák Imre jóvoltából.

KÉRDÉS: Soroljatok fel legalább kettőt Bilák Imre bonbonjaiból (a weboldalon, illetve itt és itt tudtok szétnézni). A válaszokat a FB-on kommentben várjuk, a wannabe chef Facebook üzenőfalán a játékfelhívás alatt.

SZABÁLYOK: 2013. december 19. csütörtök éjfélig lehet játszani. Egy nyertest sorsolunk, eredményhirdetés december 20-án. Ez a bejegyzés fog frissülni, és a nyertes nevét a wannabe chef Facebook oldalán is kihirdetjük. A nyertesnek a nyereményt Budapesten, közösen egyeztetett időpontban, személyesen kell átvennie.

Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!