Kisorsoltuk nyertesünket, MOLNÁR MELINDÁNAK ezúton is gratulálunk! A nyertest értesítettük, köszönjük, hogy velünk játszottatok!
———–
Interjú fromJucival
Jucit egy évvel ezelőtt ismertem meg, azóta követem a blogját és kedves, bájos sütemény receptjeit is megszerettem. Kezdetben csak a Facebook-on osztotta meg, hogy milyen finomságokat készített aznap. Azóta cukrász lett, most már fromJuci blogján (http://fromjuci.blogspot.hu/) sokféle süti, torta, édesség, vacsorának való található. Szeretne majd egy saját fromJuci vállalkozást, ahová öröm lesz belépni, és ahol finom sütemény és kávé illat lengi majd be a teret…
Olvassátok el Jucival készült interjúnkat, és vegyetek részt a fromJucival közös karácsonyi nyereményjátékunkban (játék az interjú végén).
INTERJÚ Mélykuti Jucival, a fromJuci blog írójával
1. Mikor kezdtél sütni?
Intenzíven körülbelül 2,5 éve sütök, de persze, mint mindenki más, már korábban is belekontárkodtam nagyim és anyukám süteményeibe. 🙂
2. Mindig cukrásznak készültél?
Nem, sose gondoltam volna, hogy cukrász leszek. 🙂 2 éve készítettem anyák napjára egy mini marcipános tortát, azóta próbálok ügyeskedni. Autodidakta módon és kurzusok útján próbálok fejlődni, nyáron pedig cukrászként végeztem Gödöllőn, ahol a mesteremtől sok hasznos tudást kaptam. 🙂
3. Mutatsd be a fromJucit!
A fromJuci (fromjuci.blogspot.hu) a mindenem, a kis dédelgetett gyermekem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fogják szeretni a sütiket, amiket készítek. Kaptam már postán jövő ajándékokat és kedves dicsérő szavakat, amik nagyon sokat jelentenek a mindennapokban. Örülök, hogy ennyien szeretik azt, amit képviselek. Sose tudom előre, hogy mit fogok sütni, egyszerűen csak bemegyek a konyhába és elkezdem kimérni az alapanyagokat, ezért se lehet a fromJucira egy sablont ráhúzni. Persze vannak kivételek, amikor valami nagyon megtetszik és muszáj elkészíteni azt. 🙂 Sokféle süti, torta, édesség, vacsorának való található a blogon, bár a sósakkal hadilábon állok, mert inkább édesszájú vagyok. 🙂
4. Mi vagy ki inspirál?
Az inspiráció nálam elég összetett. Van, hogy egy gyümölcsöt meglátok és már tudom, hogy milyen sütit fogok készíteni belőle, de akár egy illat, évszak is eléggé motiválóan tud hatni. Kedvencem Linda Lomelino, ő nálam az örök favorit. 🙂
5. Milyen gyakran jársz cukrászdába?
Ritkán. Az itteni cukrászdák nem nyújtják számomra azt az élményt, amit elvárnék. Sokan inkább arra mennek rá, hogy minél több hasznot zsebeljenek be, mintsem a minőségre. Szerencsére mostanában indult pár új vállalkozás cukrászat terén, amik elég kecsegtetőnek tűnnek, úgyhogy bízok a fellendülésben. 🙂
6. Hogyan képzeled el a fromJuci jövőjét?
Szeretnék egy saját fromJuci vállalkozást majd, ahova öröm lesz betérni, finom sütemény és kávé illat lengi majd be a teret. Egy barátságos kis üzletet, ahol a munkatársaim is imádnak majd dolgozni. Szeretném, hogy az oda betérő vendégek mosolyogva távozzanak és minél többször visszatérjenek… egy otthonos, barátságos cukrászdát.
7. Juci blogja az alábbi linkeken érhető el
Facebook: https://www.facebook.com/fromJuci
Blog: http://fromjuci.blogspot.hu/
*****************************************
J Á T É K !
A fromJucival közös játékunkban résztvevők között vaníliás mandulás kifliket sorsolunk ki Juci jóvoltából.
Lájkold a wannabe chef Facebook oldalán lévő játékkiírásunkat (itt), megjegyzésben pedig írd le kedvenc recepted nevét fromJucitól, a játékfelhívás alatt (Juci Facebook oldalán tudtok szétnézni, ahol megtaláljátok csoportosítva a fotókat és mellettük a recepteket: https://www.facebook.com/fromJuci).
A megosztás nem feltétele a játéknak, de mindig örülünk neki.
A játékot 2014. december 23-án, kedden 22:00 órakor zárjuk. Egy nyertest sorsolunk, eredményhirdetés december 24-én. Ez a bejegyzés fog frissülni, és a nyertes nevét a wannabe chef Facebook oldalán is kihirdetjük. A nyertesnek a nyereményt Budapesten, közösen egyeztetett időpontban, személyesen kell átvennie. Kérjük, hogy csak olyanok vegyenek részt a játékban, akik személyesen át tudják venni a nyereményüket.
Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: