Ági a húgom és barátnőm. Rengeteg közös élményünk van és sok mindenben hasonlóan gondolkodunk. Imádom vicces, határozott stílusát. Férjével nagy hobbi-gourmet-k: szabadidejükben szeretnek együtt főzni, kísérletezni az ízekkel és arra gondoltam, miért ne mutathatnám meg nektek is az ő gasztronómiai csodáikat? Muci receptjeit, élményeit láthatjátok, olvashatjátok mostantól új sorozatban a blogon.
SZÁRAZ ÖSSZETEVŐK
NEDVES ÖSSZETEVŐK
A száraz és a nedves összetevőket külön tálban jól elkeverem. A száraz összetevők elegyéhez hozzáadom a nedves összetevőket és jól összegyúrom. Amikor összeáll a tészta, kis lapos gombócokat formálok (körülbelül akkorákat, mint egy 200-as érme – a sütőpor miatt körülbelül másfélszeresére duzzad sütéskor). Sütőpapírra helyezve sütőben 210 fokon 10-12 percig sütöm. A sütőből kivéve azt tapasztalhatjuk, hogy a sütik állaga még viszonylag puha, de aggodalomra semmi ok, hamar elnyerik végleges, kekszszerű állagukat.
Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.