Házi kókuszvaj

Egy újabb házilag készíthető finomság. A földimogyoróvaj és a kesudióvaj után most megpróbálkoztam a házi kókuszvaj  készítésével. A metódus ugyanaz, késes robotgépben addig kell darálni a kókuszt, amíg az teljesen krémes állagú nem lesz. Ez a kókuszvaj sokkal több ízletes vajhelyettesítőnél. Később használhatjuk palacsinták készítéséhez, turmixokhoz, pirítósra kenve, granolához, gofrihoz keverve is. Hozzáadott cukor nélkül, gyorsan és könnyen elkészíthető és csak egyetlen hozzávalóra van szükség az elkészítéséhez.  A korábbi recepteknél is leírtam részletesen a tapasztalatokat, hogy mire kell figyelni:

Címkék: ,

Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.

Tovább a blogra »