Wannabe Chef

FARFALLE SAJTTAL ÉS KOKTÉLPARADICSOMMAL

Babás receptek közül már nagyon régóta ígértem ennek a friss zöldséges tésztás ételnek a receptjét. Amikor már túl vagyunk azon időszakon, hogy megismertessük a babákkal a gyümölcsöket, a zöldségeket és a fűszernövényeket, akkor később lehet kombinálni is ezeket. Variálhatunk a müzlibe gyümölcsöket, a zöldséges ételbe zöldfűszereket, a paradicsomos salátába pedig a tésztát. Ez egy gyors és könnyen elkészíthető recept babáknak: farfalle helyett használhatunk más tésztafajtát is.  Babás recepteket még itt, itt és itt találtok a blogomon.

 

FARFALLE SAJTTAL ÉS KOKTÉLPARADICSOMMAL
 
Hozzávalók 4 adaghoz:
 
200 g csokornyakkendő tészta (farfalle)
100 g félbevágott koktélparadicsom
100 g puha sajt kockákra vágva
2-3 levél csíkokra vágott jégsaláta

Öntethez:
2 evőkanál olívaolaj
1 kávéskanál méz
1 kávéskanál pesto
1 evőkanál finomra vágott metélőhagyma (opcionális)

Főzzük ki a tésztát enyhén sós vízben a csomagoláson megadott útmutató szerint. Szűrjük le és hagyjuk kicsit hűlni. Vágjuk félbe a paradicsomokat, kockázzuk fel a sajtot, és csíkozzuk fel a salátát majd keverjük össze mindezt a tésztával. Lazán keverjük el az öntet hozzávalóit és öntsük a tésztára.

Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!