Vagyis köznyelven “rántott hús”. De nem a hajszál vékonyra kloffolt, lelóg a tányérról típus, hanem szaftos karaj nagyon ropogós bundában! Igazi klasszikus új köntösben, pikáns szósszal. Szinte elronthatatlan és garantált sikert fog aratni!... Tovább »
Extrán ropogós sertés sült
Vagyis köznyelven “rántott hús”. De nem a hajszál vékonyra kloffolt, lelóg a tányérról típus, hanem szaftos karaj nagyon ropogós bundában! Igazi klasszikus új köntösben, pikáns szósszal. Szinte elronthatatlan és garantált sikert fog aratni!... Tovább »

Ez az étel a leves, illetve az egytálétel újraértelmezése számomra, mert egy kicsit leves is és kicsit egytálétel is; a melegítő levesben sok-sok finom szoba tészta (hajdinalisztből készült tészta) lapul, a tetején sült kacsamell szeletekkel és sült póréhagyma darabokkal. Amellett, hogy gyorsan elkészül, tartalmas és finom is. Tartalmas ebédként vagy vacsoraként is jól megállja a…