Wannabe Chef

Citromos, gyömbéres, mentás frissítő és styling workshop

  Nemrég új szerelem kezdődött nálam, a food styling. Részt vettünk blogos barátnőmmel egy fantasztikus ételfotó és styling workshopon a Fahéj magazin műhelyében. Rengeteg új és hasznos információt kaptunk a fotózáshoz (géphasználatról, kompozíciós szabályokról, stylingról….), valójában az volt a cél, hogy megtanuljuk, hogy tudunk szép fotókat készíteni műtermi eszközök és berendezés nélkül.  Láthattatok több workshopon készült fotót is a… Tovább »

Nektarinos almás répalé

Mikor kismama voltam, nagyjából minden nap gyümölcsleveket és zöldséglevelet ittam és szerencsére csokis sütik helyett is csak ezeket kívántam. Ha nem volt alkalmam otthon facsarni, készen vásároltam, leginkább paradicsomlevet, céklalevet vagy répalevet. A juice alapját nálunk mindig a sárgarépa adja, kettőnknek legalább fél kiló kerül a gyümölcscentrifugába. Jól kombinálható több gyümölcsfélével is, az íze kellemesen… Tovább »

Jeges málnás turmix

Málnás ital volt már a blogon, de az a zabpelyhes málnás turmix egy kicsit más volt. Ehhez a jeges turmixhoz fagyos gyümölcsre van szükség azért, hogy shake állagot kapjunk. Nincs benne fagylalt, mégis töményebb, frissítő, fagyos, kanalazható desszertet kapunk. Készülhet alapnak tejjel (én szójatejet használtam) vagy 200 g joghurttal és pár evőkanál narancslével. Ami még jó… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!