Wannabe Chef

Illatos kacsa forró levesben, udonnal

Vitathatalanul itt a tél, napközben is 0 fok alatt maradt a hőmérséklet. Szombaton, mire hazaértem a biopiacról, teljesen átfagytam annak ellenére, hogy még a kapucnit is felhúztam a fejemre, ami igencsak nagy szám nálam! A piacon sikerült vennem pakchoi-t, ami egy fantasztikus (és nagyon igénytelen) zöldség és fodros kelt is, amire azt mondta az eladó,… Tovább »

Melegítő leves sok “tésztával”, kacsamellel és sült póréhagymával

Ez az étel a leves, illetve az egytálétel újraértelmezése számomra, mert egy kicsit leves is és kicsit egytálétel is; a melegítő levesben sok-sok finom szoba tészta (hajdinalisztből készült tészta) lapul, a tetején sült kacsamell szeletekkel és sült póréhagyma darabokkal. Amellett, hogy gyorsan elkészül, tartalmas és finom is. Tartalmas ebédként vagy vacsoraként is jól megállja a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!