Wannabe Chef

Csirke fűszeres-gesztenyelisztes panírban, káposztasalátával

Apróra vágott, lédús fehérkáposzta és répa egy kis lilahagymával, ízletes fűszeres joghurttal… Szeretem a házilag is elkészíthető finomságokat, ez pedig különösen jól sikerült. Erről a káposztasalátáról az egyik gyorsétterem salátája jutott az eszembe, amit egy ideje már köretként kínálnak. Nagyon laktató, és ha robotgéppel készítjük, akkor pillanatok alatt össze lehet dobni ebédre vagy vacsorára. Nagyon szeretem, volt… Tovább »

Gesztenyeliszt és Fahéj magazin, 2013 tél

Izgalmas szezonális receptekkel, dekortippekkel jelenik meg november 26-án a Fahéj magazin ünnepi száma. Az a megtiszteltetést ért minket, hogy ismét felkérést kaptunk, vegyünk részt a lap munkájában. A tavaszi bento összeállításunk és a nyári vegetáriánus grill receptek után most izgalmas, és változatos, sós és édes gesztenyeliszttel készült ételeket találtok tőlünk a téli Fahéjban. Egyre több ismerősömtől hallom, hogy áldozatául… Tovább »

Party kaja keleties köntösben: gyoza

Sok kedvenc party kajám van kezdve anyukám női kisujj nagyságú party töltött káposztájától a spanyol tapaszokon át egészen a kelet-ázsiai falatkákig (finger food-ig), de a gyoza (ejtsd: gjóza, az étel eredetéről, variációiról a recept után írok) az, amit bármikor, bárhol szívesen megeszek és véleményem szerint a legtöbb magyarnak is bejön(ne). Még mindenkinek ízlett, aki eddig… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!