A régészetet hagyta ott az olívaolajok kedvéért. Egyik prémium extra szűz olívaolajuk − amelyet kizárólag a Michelin‑csillagos Onyx étterem számára választott ki – később az Expoliva világversenyen aranyérmet nyert. Hogyan zajlik egy profi olívaolaj-kóstoló? Milyenek egy olívász hétköznapjai? Tóth Gusztávval, az igazioliva.hu olívaolaj-szakértőjével illatjegyekről, kék poharakról, saját hétköznapjairól és szakmája rejtelmeiről beszélgettünk. Indulás és sikerek: Spanyolországtól az ONYX-ig − 2006-ben jártunk Madridban,… Tovább »
Egy olívász mindennapjai. Interjú.
A régészetet hagyta ott az olívaolajok kedvéért. Egyik prémium extra szűz olívaolajuk − amelyet kizárólag a Michelin‑csillagos Onyx étterem számára választott ki – később az Expoliva világversenyen aranyérmet nyert. Hogyan zajlik egy profi olívaolaj-kóstoló? Milyenek egy olívász hétköznapjai? Tóth Gusztávval, az igazioliva.hu olívaolaj-szakértőjével illatjegyekről, kék poharakról, saját hétköznapjairól és szakmája rejtelmeiről beszélgettünk. Indulás és sikerek: Spanyolországtól az ONYX-ig − 2006-ben jártunk Madridban,… Tovább »

A saját kézzel készített bonbonok nemcsak azért izgalmasak és finomak, mert minden egyes hozzávalóját aprólékosan megválaszthatjuk, hanem azért is, mert benne érződik két kezünk munkája. Bilák Imre Hollandiában sajátíottotta el a szakma fortélyait, s ma már a kézműves bonbonok és a vad ízvilág méltán elismert mestere. A bonbonokhoz extrém ízkombinációkat használ, az ízviláguk mégis nagyon harmónikus. A…