Egy újabb házilag készíthető finomság. A földimogyoróvaj és a kesudióvaj után most megpróbálkoztam a házi kókuszvaj készítésével. A metódus ugyanaz, késes robotgépben addig kell darálni a kókuszt, amíg az teljesen krémes állagú nem lesz. Ez a kókuszvaj sokkal több ízletes vajhelyettesítőnél. Később használhatjuk palacsinták készítéséhez, turmixokhoz, pirítósra kenve, granolához, gofrihoz keverve is. Hozzáadott cukor nélkül,… Tovább »
Házi kókuszvaj
Egy újabb házilag készíthető finomság. A földimogyoróvaj és a kesudióvaj után most megpróbálkoztam a házi kókuszvaj készítésével. A metódus ugyanaz, késes robotgépben addig kell darálni a kókuszt, amíg az teljesen krémes állagú nem lesz. Ez a kókuszvaj sokkal több ízletes vajhelyettesítőnél. Később használhatjuk palacsinták készítéséhez, turmixokhoz, pirítósra kenve, granolához, gofrihoz keverve is. Hozzáadott cukor nélkül,… Tovább »

IGEN!!!!! Aki egyszer megkóstolja ezt a kókuszos-krémes finomságot, egész biztos, hogy mindig IGEN-nel fog válaszolni erre a kérdésre! A Bounty maga az “Édenkert íze” és ez a kókuszos, könnyed finomság is! Az eredeti recept a Nosalty-ról van, de én alaposan átalakítottam annak érdekében, hogy minél kevesebb üres kalória legyen benne, így ez a desszert, vagy…