Wannabe Chef

Áfonyás-márványsajtos keksz dióba forgatva: keksz extravaganza

Óvodai adventi vásárra készítettem ezt az igazi ínyenceknek való kekszet.  Finoman omlós és a benne található márványsajt és vörös áfonya nagyon izgalmas ízkonbinációt alkotnak a keksz “kérgét” képező durváva vágott dióval. A díszítésnek használt rozmaringlevél pedig csak tovább fokozza az ízhatásokat. Pikáns, enyhén édes, enyhén sós ezért nemcsak rágcsálnivalóként, de desszertként is megállja a helyét…. Tovább »

Zabpelyhes süti túlórás hétköznapokra

Ez a zabos süti az egyik legjobb rágcsa túlórás hétköznapokon a sokadik kávé mellé. Eléggé eteti magát, de egy fonnyadt szendvicsnél egészségesebb, az biztos. A zabpehelyből a nagyszemű bio változatot veszem, ami a dm-ben kapható. Elkészíteni is könnyű, még a keverés sorrendjére sem kell ügyelni. Csak beledobálom a hozzávalókat, keverem és már süthető is, ami… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!