Már csak egy nap és megjelenik a tavaszi Fahéj magazin! Év elején izgalmas felkérést kaptunk. Bentokat kellett kidolgoznunk, ami blogunknak egy igazán testhezálló feladat volt, ezért nagyon szerettük ezt a munkát!
Több változaton is gondolkodtunk. A fotózásra készülve figyelembe vettük a fő témát (piknik) másrészt januárban már gondolnunk kellett a Húsvétra is. Így került a Fahéj magazinba 15 receptünk és 5 féle bentonk.
A magazinban elolvashatjátok a sushi rizs elkészítésének módját és több sushi receptet is találtok benne: lazacos-körtés-metélőhagymás uramakit, füstölt lazacos-avokádós temarisushit és egy zöldséges sushit omlettben. A receptekkel ötleteket is szeretnénk adni nektek ahhoz, hogy mivel dobhatjátok fel a húsvéti hidegtálat (például egy ázsiai húsgombóccal vagy egy gyömbéres-szójaszószos csirkenyárssal). Külön készítettünk egy nyuszi és egy kiscsibe bentot gyerekeknek, és egy vegetáriánus bentot, benne vegaburgerrel, zöldséges tortillatekerccsel és egy mennyei sajtos omlett tekerccsel. Sütemény receptekkel is segítünk készülni az ünnepekre: répás-mandulás muffin, meggyes piskótás sütemény és vajas keksz receptet is találtok tőlünk a Fahéj magazinban.
Bento összeállításainkról gyönyörű képek készültek (mi a fotózás minden percét élveztük)! Ha kíváncsiak vagytok a bentoinkra, vegyétek meg a tavaszi Fahéj magazin 1 éves szülinapi számát, amiben a csodás fotók mellett a recepteket is megtaláljátok.
Részletek:
Fahéj magazin, 2013 tavaszi lapszám
Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: