A hagyományos, jó rizspuding titka az, hogy hosszú ideig kell főzni, lassú tűzön. Egyik kedvenc szakácskönyv íróm, aki kisbabáknak ír egészséges recepteket Annabel Karmel, sütőben készíti és különféle “toppingokkal” kínálja. Keverhetitek gyümölccsel vagy tálalhatjátok melegen párolt almával, gyümölcspürével, őszibarackkal, darabokra vágott mangóval, eperlekvárral, nádcukorsziruppal vagy bármilyen gyümölcskompóttal. Az én rizspudingom egy gyors, egészséges változat lesz. Mandulatejjel készítem, és kicsit hígabbra mint a tejberizst. Nem rakom sütőbe, mert nálunk tényleg szeretik a fiúk mielőbb megkapni a reggelit/ebédet/vacsorát, ezért nagyjából kb. 35 percig főzöm, annyi elég is lesz neki, de közben azért kóstolgatom. Eperből készítek rá finom gyümölcspürét, amit rácsurgatok a tetejére tálalás előtt.
Gyere és látogass el a Facebook oldalamra vagy kövess az Instagramon és a Pinteresten.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: